Bedrukte PVC tape: voor veilig transport en tevreden klanten

06 november 2023

In ons assortiment vind je verschillende soorten zelfklevende verpakkingstape, zoals PP Hotmelt en papiertape. In dit artikel vertellen we meer over onze meest verkochte verpakkingstape: bedrukte PVC tape. PVC is niet voor niets een van onze bestsellers; het is de tape met de beste kwaliteit en de meeste bedrukkingsmogelijkheden.


Je denkt misschien dat de keuze van het soort tape niet zo belangrijk is, maar niets is minder waar. Wanneer je tape kiest die niet geschikt is voor de beoogde toepassing, krijg je te maken met een doos die eenvoudig kan worden geopend, beschadigde goederen, en een slechte eerste indruk van de klant. En dit wil je natuurlijk voorkomen.

Scheurvast, bedrukbaar en snel aan te brengen

Bedrukte PVC tape is favoriet bij onze klanten dankzij de vele positieve eigenschappen. PVC is een hoogwaardig materiaal met een hoge kleefkracht. Na het aanbrengen plakt de tape vrijwel direct en je hoeft je geen zorgen te maken over een loslatende kleeflaag. Je pakketten blijven dus altijd dicht tijdens het transport.


Daarnaast maakt PVC geen geluid tijdens het afrollen en kun je het eenvoudig aanbrengen op verschillende ondergronden. Dankzij de hoge kleefkracht is PVC tape geschikt voor zware pakketten en diverse omstandigheden, zoals hoge luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen. Dus ook wanneer jouw pakket over zee, door de lucht of lange afstanden over de weg gaat, is PVC de juiste keuze. 


Kostenefficiënt en duurzaam in gebruik

Dankzij de hoge kleefkracht en de sterke natuurrubberlijm is het aanbrengen van een enkele laag PVC tape vrijwel altijd voldoende. Hierdoor hoef je weinig van het materiaal te gebruiken. Dit is niet alleen kostenefficiënt, maar je vermindert tegelijkertijd ook de hoeveelheid afval.


Wist je dat PVC tape bij het karton kan worden weggegooid? De verpakkingstape hoeft dus niet gescheiden te worden van het pakket. Dit is niet alleen handig voor het logistieke team, maar ook voor je klanten. Bovendien bestaat PVC uit milieuvriendelijke grondstoffen. Het PVC folie wordt gemaakt van olie en zout; dus geen zware materialen. Ook de natuurrubberlijm bestaat uit 50% hernieuwbare grondstoffen. 

Bedrukte PVC tape zorgt voor een premium uitstraling

PVC tape biedt veel praktische eigenschappen, maar dat is niet het enige. Aangezien de verpakkingstape bedrukbaar is, kun je jouw logo of merkboodschap eenvoudig laten aanbrengen. Je producten komen veilig aan bij de klant én het pakket is voorzien van een premium uitstraling. Bovendien kun je het uiterlijk van de bedrukte PVC tapes op elk moment wijzigen; ideaal als je jouw marketingboodschappen aan de hand van feestdagen of speciale gebeurtenissen wilt aanpassen.


Klik hier om bedrukte PVC tape met jouw logo of boodschap te bestellen. Terug
Bedrukte PVC tape: voor veilig transport en tevreden klanten