Tape met logo

Verpakkingstape met logo bestellen? Zoek niet verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Maak jouw verpakkingen herkenbaar en uniek, hierdoor creëer je meer naamsbekendheid! Bedrukte tape is hiervoor een perfect en betaalbaar middel. 

Onze bedrukte tapes ontwerpen en produceren we in onze tapedrukkerij in Nederland. Hierdoor kunnen we zorgen voor korte levertijden, één contactpersoon, nette prijzen en een kwalitatief zeer hoogwaardig product. Wij noemen dit Dutch Quality. Waarom iets van ver halen als de kennis en producten ook gewoon bij jou op de hoek verkrijgbaar zijn? 

Tijdens het bestelproces kun je jouw logo uploaden en verzenden. Wij ondersteunen de volgende gevectoriseerde bestanden: eps, ai, PDF en cdr v.13. Daarnaast zullen wij jou vragen om de gewenste tapekleur te kiezen. Zo heb je de keuze uit wit, bruin/havana of transparant. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om meerdere rollen tape te bestellen in verschillende bedrukkingskleuren.

Tape met jouw eigen logo laten ontwerpen?

Bij TapePrint bieden wij jou de mogelijkheid om een eigen ontwerp te laten maken. Onze ontwerpers geven dagelijks vorm aan vele soorten tape opdrukken voor tientallen bedrijven en instellingen en staan ook voor jouw klaar om je te helpen aan het perfecte tapeontwerp. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op.

Wij bedrukken tape met het logo van jouw bedrijf!