Speciale tapes

Naast ons vaste assortiment verpakkingstapes, leveren wij ook een aantal speciale tapes. Tapes die je wellicht in wil zetten voor andere toepassingen dan alleen maar dozen dicht tapen.  

Extra dikke PVC-tape

PVC-tape is normaal gesproken 53my dik. Maar we hebben ook extra dik tape in 55my, 63my en 83my. Extra sterk en toch dezelfde afrolkracht. Ideaal voor webshops die veelal wat zwaardere dozen hebben. Denk hierbij aan wijn- en drankhandelaren of webshops met technische artikelen. 

UV-bestendige inkt

Wij kunnen ons PPacryl-tape vanaf 360 rollen leveren met een uv-bestendige inkt. Door deze inkt blijven de kleuren weken tot maanden glashelder, ook bij veelvuldige blootstelling aan (zon)licht.  De UV varianten zijn  in een beperkt aantal drukkleuren beschikbaar. Deze inkten zijn beschikbaar op aanvraag.

Afzetlint

Tape maar dan zonder lijm aan de achterkant, TapePrint kan ook bedrukt afzetlint produceren. Wil je hierover meer weten neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij kunnen er jouw alles over vertellen. Of neem een kijkje op de speciale website bedruktafzetlint.nl