Blog

Hoe kies ik de juiste tape voor mijn pakket?

Hoe kies ik de juiste tape voor mijn pakket?

31-12-2020 - Tape kan en mag niet ontbreken in een kantoor of magazijn. Het is namelijk een van de belangrijkste tools voor het verpakken en verzenden van pakketten. Zoals je misschien wel weet zijn er verschillende soorten tape. Elke soort heeft zo zijn voor- en nadelen en kan voor diverse toepassingen worden gebruikt. Het is daarom helemaal niet gek als je niet zo goed weet welke variant je het beste kunt gebruiken. In dit artikel vertellen we je graag hoe je de juiste tape kiest voor het versturen van je pakket.

Lees meer
4 manieren om pakketten duurzaam te verpakken

4 manieren om pakketten duurzaam te verpakken

30-11-2020 - Duurzaamheid wordt niet alleen privé steeds belangrijker, ook zakelijk is er genoeg wat er kan worden gedaan om de wereld een stukje groener te maken. In allerlei verschillende branches wordt er steeds meer gedacht aan duurzaam verpakkingsmateriaal en groene verzendmogelijkheden. Verstuur jij regelmatig pakketten en ben je benieuwd hoe je dit nog duurzamer kunt doen? In dit artikel zetten we vier manieren om pakketten duurzaam te verpakken op een rij.

Lees meer
Groen(er) verzenden in 4 eenvoudige stappen

Groen(er) verzenden in 4 eenvoudige stappen

31-10-2020 - Online winkelen: we doen het allemaal. Met één klik op de knop bestel je een product naar keuze en een paar dagen later staat het op de stoep. Er worden dagelijks miljoenen pakketten verzonden, maar is dit eigenlijk wel goed voor het milieu? Om ervoor te zorgen dat jouw pakket niet alleen goed, maar ook milieuvriendelijk bij de ontvanger terecht komt, kun je een aantal eenvoudige stappen volgen.

Lees meer
Tape bedrukken: hier moet je op letten

Tape bedrukken: hier moet je op letten

01-10-2020 - Bedrukte tape is een krachtig communicatiemiddel en zorgt voor herkenbaarheid tijdens opslag, transport en bezorging. Er zijn echter een aantal dingen waar je op moet letten als je tape wilt laten bedrukken met een logo of bepaalde boodschap. Het is van belang dat je de juiste soort tape kiest met de eigenschappen die bij jouw werkzaamheden passen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verschillende kleuren te laten bedrukken en moet je goed nadenken over de bedrukte tekst.

Lees meer
Waarom afzetlint bedrukken?

Waarom afzetlint bedrukken?

31-08-2020 - Bedrukt afzetlint, ook wel barrier tape of afspanlint genoemd, is onmisbaar bij ieder evenement. Het waarborgt namelijk de veiligheid van deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers. Wist je dat je afzetlint voor verschillende doeleinden kunt gebruiken? Er zijn diverse mogelijkheden en het kan van pas komen in allerlei situaties. Wij vertellen je alles over het bedrukken van afzetlint.

Lees meer
5 voordelen van tape bedrukken

5 voordelen van tape bedrukken

30-07-2020 - Tape is niet alleen een praktisch middel dat kan worden gebruikt om verpakkingen te sluiten, maar het is veel meer dan dat. Moet je veel pakketten versturen voor je eigen webshop? Dan kan bedrukte tape een krachtig communicatiemiddel zijn. Het is een herkenbaar visitekaartje voor jouw bedrijf en de mogelijkheden van bedrukte tape zijn eindeloos.

Lees meer
Meer informatie over diapositief bedrukken

Meer informatie over diapositief bedrukken

30-06-2020 - Als je bedrukte tape gaat ontwerpen, zijn er een aantal verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende soorten tape bedrukking en deze hebben allemaal andere eigenschappen. Het is mogelijk om voor positieve of diapositieve bedrukking te kiezen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over diapositief tape bedrukken.

Lees meer
Nieuw: afzetlint met eigen logo of bedrukking

Nieuw: afzetlint met eigen logo of bedrukking

28-05-2020 - Onlangs zijn wij gestart met de verkoop van bedrukt afzetlint. Afzetlint is handig als waarschuwingstape maar wordt ook steeds vaker voor andere doeleinden gebruikt. Zoals evenementen, en op bouwplaatsen en parkeerterreinen bijvoorbeeld. Nu is het ook mogelijk om afzetlint te laten bedrukken met je eigen tekst of logo.

Lees meer
Hoe schaf je goedkope tape met bedrukking aan?

Hoe schaf je goedkope tape met bedrukking aan?

30-04-2020 - Wil je bedrukte tape voor je bedrijf bestellen maar wil je er niet teveel aan uitgeven? Wij leggen je uit hoe je goedkope bedrukte tape in huis kan halen. Je moet onder andere letten op de moeilijkheid van de bedrukking, het aantal kleuren en het materiaal dat er gebruikt wordt. Uiteraard ben je nog voordeliger uit naarmate je meer tape tegelijk bestelt.

Lees meer
Nieuwe Social distancing-tape benadrukt 1,5 meter afstand

Nieuwe Social distancing-tape benadrukt 1,5 meter afstand

27-03-2020 - De overheid verplicht ons om zoveel mogelijk thuis te blijven en 1,5m afstand van elkaar te houden. Dit wordt ook wel de social distancing genoemd. Deze 1,5 meter afstand blijkt voor veel mensen een uitdaging te zijn: hoe ver is dat nou eigenlijk? Daarom Tapeprint.eu uit Lemmer, de speciale 'social distancing tape' ontwikkeld. Een tape met duidelijke boodschap en weergave van de afstand; perfect voor gebruik in winkels, supermarkten, etc

Lees meer
123