Blog

Belangrijkste kenmerken van tape: dit moet je weten

Belangrijkste kenmerken van tape: dit moet je weten

27-01-2022 - Het team van TapePrint krijgt regelmatig vragen over tape en alles wat er mee te maken heeft. Tape laten bedrukken lijkt namelijk heel simpel; je levert een ontwerp aan en klaar is kees, toch? Er komen echter nog wel een aantal dingen kijken bij het bedrukken van tape. Welke soort tape kies je? En wat hebben de aanvangskleefkracht en bedrukkingskleuren hier mee te maken? Hieronder beantwoorden we een aantal vragen en zetten we de belangrijkste kenmerken van tape op een rij. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan eens een kijkje op onze blogpagina. Hier proberen we namelijk alle vragen te beantwoorden. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Lees meer
Hoe maak je een goed tape ontwerp? 3 handige tips

Hoe maak je een goed tape ontwerp? 3 handige tips

08-12-2021 - Tape bedrukken, waarom zou je dit eigenlijk doen? Bedrukte tape is meer dan alleen tape. Het is namelijk een heel goed promotiemiddel. Door een pakket af te sluiten met tape zorg je niet alleen voor een veilige verzending, maar ook voor herkenbaarheid. Niet alleen zal de pakketbezorger zien waar het pakketje vandaan komt, maar de klant ziet ook direct dat het van jou komt. Maar het begint allemaal bij een goed ontwerp. Hoe maak je die eigenlijk? En kun je dit ook uitbesteden aan een professional?

Lees meer
Hoe gebruik je een tape dispenser?

Hoe gebruik je een tape dispenser?

17-11-2021 - Tape plakken is makkelijk, toch? Ja, maar je moet er wel even een handigheid in vinden (we spreken uit ervaring). Je kunt tape natuurlijk met de hand afrollen, maar er zijn ook hele praktische apparaten die je een handje kunnen helpen. Met een tape dispenser sluit je verpakkingen en dozen nog sneller en veiliger. Een tape dispenser gebruiken is helemaal niet zo moeilijk, maar toch krijgen we nog wel eens vragen over hoe je de tape moet bevestigen in de roller. Daarom vind je in deze blog een handig stappenplan.

Lees meer
Langere levertijden door grondstoffentekorten.

Langere levertijden door grondstoffentekorten.

01-11-2021 - Door het nijpende tekort aan grondstoffen lopen levertijden op. Maar er is zicht op enige verbetering.

Lees meer
Dit moet je weten over PVC tape bedrukken

Dit moet je weten over PVC tape bedrukken

12-10-2021 - Om je pakket zo veilig mogelijk te verzenden, kies je voor een verpakking met tape. Maar bedrukte tape zorgt niet alleen voor een veilige sluiting, maar ook voor herkenbaarheid van je bedrijf. Zoals je misschien wel weet zijn er een aantal verschillende soorten tape. Deze hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Bedrukte PVC tape is een van de meest kwalitatief goede tapes en biedt talloze bedrukkingsmogelijkheden. Hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over PVC tape bedrukken: van PMS kleuren tot de houdbaarheid.

Lees meer
3 tips voor het promoten van een bedrijf

3 tips voor het promoten van een bedrijf

21-09-2021 - Promotie is tegenwoordig onmisbaar geworden: van advertenties op Google tot speciale aanbiedingen via de mail. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wil je graag een bedrijf beginnen? Of ben je sinds kort ondernemer geworden? Je wilt natuurlijk dat je bedrijf een succes wordt, maar hoe zorg je er nu voor dat je de juiste doelgroep bereikt? Promotie is hierbij een belangrijk onderdeel. Hieronder delen we drie handige tips voor het promoten van een bedrijf, zowel online als offline.

Lees meer
Veelgestelde vragen over tape bedrukking

Veelgestelde vragen over tape bedrukking

11-08-2021 - Wil je tape laten bedrukken, maar heb je hier niet zoveel verstand van? Geen zorgen! Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Zo vertellen we je meer over de houdbaarheid van tape, maar ook over diapositieve bedrukking. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:30 of stuur een mail naar sales@tapeprint.eu.

Lees meer
Breekbare goederen verzenden: tips voor verpakken en versturen

Breekbare goederen verzenden: tips voor verpakken en versturen

06-07-2021 - Wil je iets breekbaars verzenden? Bijvoorbeeld een vaas, elektronica of vloeistof? Dan is het belangrijk dat je deze goederen op de juiste manier verpakt en verstuurd. Pakketbezorgers nemen in de meeste gevallen geen extra maatregelen voor het vervoeren van kwetsbare pakketjes. Daarom is het belangrijk om een aantal richtlijnen te volgen. Wij geven je tips voor het verpakken en versturen van breekbare goederen.

Lees meer
De verschillende technieken om verpakkingen te sluiten met tape

De verschillende technieken om verpakkingen te sluiten met tape

14-06-2021 - Het is belangrijk dat je pakketjes onbeschadigd aankomen bij de klant, dit hoeven wij je waarschijnlijk niet te vertellen. Het sluiten van dozen met tape zorgt niet alleen voor een veilige verpakking, maar ook voor herkenbaarheid. Er zijn diverse technieken die je kunt gebruiken bij het aanbrengen van verpakkingstape. Het lijkt namelijk heel simpel, maar dit kan in het echt toch een beetje tegenvallen. Onze experts vertellen je alles wat je moet weten, zodat jij straks verpakkingen zo snel en efficiënt mogelijk kunt sluiten.

Lees meer
Goedkoop tape laten bedrukken: hier moet je op letten

Goedkoop tape laten bedrukken: hier moet je op letten

27-05-2021 - Wil je je pakketjes voorzien van tape met logo? Of misschien ben je op zoek naar tape met een bepaalde boodschap? Bij TapePrint kun je goedkoop tape laten bedrukken met opdruk of print naar keuze. Of dit nu een logo of tekst is; het kan allemaal. En ook nog eens voor een goede prijs. Wij bieden namelijk verschillende soorten tape aan in diverse prijsklassen. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij het goedkoop tape laten bedrukken. Er zijn namelijk een aantal handige tips en tricks waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Lees meer