Blog

Hoe lang is tape houdbaar?

Hoe lang is tape houdbaar?

10-06-2024 - Wil je een grote oplage bedrukte tape bestellen? Vaak wordt er een grote hoeveelheid tape in één keer besteld. Handig, want door meerdere rollen aan te schaffen, betaal je vaak minder geld per rol. Maar wanneer je dit doet, is het belangrijk om rekening te houden met de houdbaarheidsdatum. Want hoe lang is tape houdbaar? En hoe kun je tape het beste bewaren? Lees snel verder en kom erachter!

Lees meer
Ecotapes: de toekomst van bedrukte tapes

Ecotapes: de toekomst van bedrukte tapes

13-05-2024 - Wist je dat consumenten gemiddeld 1,70 euro extra willen betalen om pakketten op een duurzame manier te laten bezorgen? [1] Duurzame bezorging wordt steeds belangrijker, maar vergeet ook zeker een milieuvriendelijke verpakking niet. Door pakketjes op een ecologische wijze te verpakken, verminder je de negatieve impact op het milieu. En laten consumenten dit nu net erg belangrijk vinden.

Lees meer
Wat is Flexodruk?

Wat is Flexodruk?

02-04-2024 - Wanneer je tape, kartonnen dozen of plastic zakken wilt laten bedrukken, gebeurt dit in de meeste gevallen met behulp van de Flexodruktechniek. Maar wat is Flexodruk? En is dit de beste druktechniek die er is? Wij geven je alle antwoorden!

Lees meer
Wat is de sterkste verpakkingstape?

Wat is de sterkste verpakkingstape?

14-03-2024 - Ben je op zoek naar de sterkste verpakkingstape? Zoals je wellicht wel weet zijn er verschillende soorten tape verkrijgbaar. Het is belangrijk dat je de juiste tape kiest voor het veilig verzenden en opslaan van pakketten. Voor zwaardere pakketten kies je namelijk een ander soort tape dan voor lichte zendingen.

Lees meer
Waar op letten bij het kopen van verpakkingstape?

Waar op letten bij het kopen van verpakkingstape?

07-02-2024 - Wil je tape aanschaffen om pakketten te verzenden? Dan zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Niet alle soorten tape zijn hetzelfde en de kwaliteit van de tape kan een grote invloed hebben op de manier waarop jouw pakketje bij de afzender terechtkomt. Door de juiste tape te kiezen voorkom je beschadigingen en onnodige retourneringen. Hier moet je op letten bij het kopen van verpakkingstape.

Lees meer
Is tape bedrukken in een kleine oplage mogelijk?

Is tape bedrukken in een kleine oplage mogelijk?

11-01-2024 - Wil je tape bedrukken in een kleine oplage? Bij TapePrint is dit zeker mogelijk! Niet ieder bedrijf verstuurt grote hoeveelheden pakketten. Daarom is het bij ons mogelijk om tape te bedrukken in kleine oplages van slechts 36 rollen. Of je nu een startende ondernemer bent die geen behoefte heeft aan grote voorraden bedrukte tape, of je simpelweg de kwaliteit van onze verpakkingstapes wilt uitproberen; wij bieden diverse opties!

Lees meer
Verzenden tijdens de feestdagen: 4 handige tips

Verzenden tijdens de feestdagen: 4 handige tips

05-12-2023 - Het einde van het jaar is voor veel ondernemers een belangrijke en drukke periode. Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst stijgen de bestellingen van webshopeigenaren massaal. En dit betekent ook dat er meer pakketten verzonden moeten worden. Om ervoor te zorgen dat klanten op tijd hun cadeaus ontvangen, is een goede voorbereiding erg belangrijk. Gebruik onze tips voor verzenden tijdens de feestdagen en zorg voor tijdige leveringen!

Lees meer
Bedrukte PVC tape: voor veilig transport en tevreden klanten

Bedrukte PVC tape: voor veilig transport en tevreden klanten

06-11-2023 - In ons assortiment vind je verschillende soorten zelfklevende verpakkingstape, zoals PP Hotmelt en papiertape. In dit artikel vertellen we meer over onze meest verkochte verpakkingstape: bedrukte PVC tape. PVC is niet voor niets een van onze bestsellers; het is de tape met de beste kwaliteit en de meeste bedrukkingsmogelijkheden.

Lees meer
De voordelen van personalisatie van je verpakking

De voordelen van personalisatie van je verpakking

05-10-2023 - Een kartonnen doos met het logo en boodschap in jouw huisstijl. Het ziet er niet alleen professioneel uit, maar het zorgt ook nog eens voor meer klantenbinding. Wanneer het pakketje door de postbezorger wordt gebracht, herkent de klant het meteen; dit is het pakketje van bedrijf X! Tegenwoordig kun je pakketten op verschillende manieren personaliseren. Wist je dat bedrukte verpakkingstape een van de beste (en makkelijkste) opties is voor de personalisatie van je verpakking? Waarom? Dat lees je hier!

Lees meer
Hoe bescherm ik mijn pakketten tegen diefstal?

Hoe bescherm ik mijn pakketten tegen diefstal?

09-09-2023 - Heb je een eigen webshop en verzend je regelmatig pakketten? Dan heb je het ongetwijfeld een keer meegemaakt; je pakketje is tijdens de verzending gestolen. De zending lijkt van de aardbodem verdwenen en de klant zit maar te wachten.. Nu vraag je je af: had ik dit kunnen voorkomen? Diefstal valt helaas niet altijd te voorkomen, maar het is wel mogelijk om je pakketten tegen diefstal te beschermen. Lees snel verder en kom erachter hoe je jouw verpakkingen nog veiliger maakt.

Lees meer