EcoPaper 310

Onze meest duurzame ecologische tape

Ecopaper 310, dé keuze voor duurzaamheid! Deze papiertape biedt alles wat je nodig hebt. Met zijn FSC®-certificering (de door ons ingekochte moederrollen zijn FSC gecertificeerd, maar door onze bewerkingen in de productie beschikt het eindproduct niet over een FSC certificaat) en gebruik van natuurrubber lijm, zorgt deze tape ervoor dat je zendingen op een milieuvriendelijke manier worden verzonden. Of je nu te maken hebt met middelzware of zware pakketten, deze tape staat altijd paraat.

Ecopaper 310 kan niet alleen handmatig worden aangebracht, maar hij kan ook perfect gebruikt worden met een tapedispenser of geautomatiseerd systeem. 

En laten we vooral niet vergeten hoe geweldig hij eruitziet. Met zijn bruine papier heeft deze tape die ecologische uitstraling waar je naar op zoek bent. Een duurzame 'look & feel' die indruk zal maken op iedereen die jouw zending ontvangt.

Met Ecopaper 310 heb je de perfecte combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en stijl in handen. 

Offerte aanvragen

 

Voordelen

  • Geproduceerd op FSC® gecertificeerde tape (de door ons ingekochte moederrollen zijn FSC gecertificeerd, maar door onze bewerkingen in de productie beschikt het eindproduct niet over een FSC certificaat) 
  • Papier gemaakt van ongebleekte chloorvrije (ECF) natuurlijke pulp
  • Gecertificeerd recyclebaar, een herpulpbare papieren tape aan het einde van zijn gebruik. De door ons ingekochte moederrollen zijn te recyclen volgens AENOR RP E19.01 (2020-11).
  • Kan direct in bij het oudpapier worden gedeponeerd voor recycling
  • Uitstekende hechting op alle oppervlakken


Bedrukken van EcoPaper 310

Als je bedrukking ontwerpt voor de duurzame EcoPaper 110, moet je rekening houden met verschillende aspecten. Het is belangrijk om te weten dat kleine details of rasters kunnen dichtlopen of verloren kunnen gaan. Daarnaast is het niet mogelijk om in te kleuren of volledig diapositief te drukken. Verder zijn er slechts een beperkt aantal drukkleuren beschikbaar en kan het voorkomen dat de kleuren iets anders uitvallen dan verwacht. Houd er ook rekening mee dat bedrukking in lichte kleuren zoals wit en geel mogelijk moeilijk leesbaar of zichtbaar kan zijn. Gelukkig staan onze grafische vormgevers klaar om je te helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp voor jouw behoeften!

Beschikbare kleuren

  • Bruin

 

Offerte aanvragen