Bedrukte PVC Tape

bedrukte pvc tape

Bedrukte pvc tape is kwalitatief de beste tape met de mooiste en meeste bedrukkingsmogelijkheden. Weinig lawaai bij het afrollen en geschikt voor allerlei ondergronden. Hij is geschikt voor allerlei ondergronden, zoals karton en kunststof, rolt geluidsarm af en kan met de hand gescheurd worden. PVC tape is daarom favoriet bij de meeste klanten.Ook op het gebied van kleefkracht scoort PVC goed. De tape plakt vrijwel direct na het te hebben aangebracht.

PVC tape kunnen we bedrukken in 1, 2 en 3 PMS kleuren. Eventueel nog met een grof raster om bijvoorbeeld verlopen mogelijk te maken. 

Bedrukte PVC tape is perfect om een indruk te maken op de ontvanger van jouw zending. Bijvoorbeeld met een mooie herkenbare en persoonlijk boodschap. Zo zorg je dat jouw merk direct in het oog valt tussen de grote hoeveelheid zendingen die bedrijven en particulieren tegenwoordig vrijwel dagelijks ontvangen.

Bedrukt PVC tape is door zijn gebruikers vriendelijke eigenschappen de perfecte tape voor dagelijks gebruik bij jou in je magazijn.