EcoPaper 110

65% biobased papiertape

EcoPaper 110 is een zelfklevend papiertape, dat je absoluut moet uitproberen! Het heeft een unieke samenstelling bestaande uit een siliconenvrije, plasticvrije papieren drager (60g/m2) gemaakt van (ECF) chloorvrij gebleekte pulp. Maar dat is nog niet alles! Deze tape is ook voorzien van een natuurrubber lijm, vervaardigd uit hoofdzakelijk hernieuwbare grondstoffen.

Waarom zou je vasthouden aan traditionele tapes, terwijl dit papieren alternatief al jouw behoeften kan vervullen? Het is betrouwbaar, duurzaam en bovenal volledig vrij van plastic! Perfect geschikt voor lichte en middelzware pakketten. Of je nu met de hand werkt, gebruik maakt van een tapedispenser of zelfs een geautomatiseerde toepassing hebt, deze papieren tape is universeel inzetbaar!

Wat dit product extra speciaal maakt, is het biobased gehalte van ongeveer 65%. Daarmee draag je bij aan een groenere toekomst door te kiezen voor een milieuvriendelijke optie. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt EcoPaper 110 jou de keuze tussen twee kleuren: bruin en wit. Zo kun je jouw pakketten niet alleen veilig verzenden, maar ook nog eens in stijl!

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van EcoPaper 110! Verander de manier waarop je pakketten verstuurt en maak een bewuste keuze voor een duurzamere wereld.

Offerte aanvragen

 

Voordelen

  • Papier gemaakt van ongebleekte chloorvrije (ECF) natuurlijke pulp afkomstig uit duurzame Europese bosbouw
  • Papieren drager is vrij van siliconen en plastic
  • Uitstekende hechting op alle oppervlakken
  • Eenvoudig en geluidsarm afrollen
  • Met de hand afscheurbaar
  • Recyclebaar


Bedrukken van EcoPaper 110

Als je bedrukking ontwerpt voor de duurzame EcoPaper 110, moet je rekening houden met verschillende aspecten. Het is belangrijk om te weten dat kleine details of rasters kunnen dichtlopen of verloren kunnen gaan. Daarnaast is het niet mogelijk om in te kleuren of volledig diapositief te drukken. Verder zijn er slechts een beperkt aantal drukkleuren beschikbaar en kan het voorkomen dat de kleuren iets anders uitvallen dan verwacht. Houd er ook rekening mee dat bedrukking in lichte kleuren zoals wit en geel mogelijk moeilijk leesbaar of zichtbaar kan zijn. Gelukkig staan onze grafische vormgevers klaar om je te helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp voor jouw behoeften!

Beschikbare kleuren

  • Bruin
  • Wit

Offerte aanvragen

Ecopaper 110 - Ecotapes - TapePrint