Goedkoop tape laten bedrukken: hier moet je op letten

27 mei 2021

Wil je je pakketjes voorzien van tape met logo? Of misschien ben je op zoek naar tape met een bepaalde boodschap? Bij TapePrint kun je goedkoop tape laten bedrukken met opdruk of print naar keuze. Of dit nu een logo of tekst is; het kan allemaal. En ook nog eens voor een goede prijs. Wij bieden namelijk verschillende soorten tape aan in diverse prijsklassen. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij het goedkoop tape laten bedrukken. Er zijn namelijk een aantal handige tips en tricks waarmee je heel wat geld kunt besparen.  

Kies de juiste soort tape

Allereerst is het belangrijk dat je de juiste soort tape kiest. Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn er een aantal verschillende soorten tape verkrijgbaar. De meest bekende soort is PVC tape. Deze is kwalitatief het beste en biedt de meeste bedrukkingsmogelijkheden. Hij is geschikt voor allerlei ondergronden en kan voor ieder klusje worden gebruikt. Ben je op zoek naar een tape met goede kleefkracht en heb je te maken met een bepaald budget? Dan is PP Acryl of PP Hotmelt tape een goede keuze. Dit zijn namelijk de goedkoopste varianten. 


Alle beschikbare soorten hebben andere productspecificaties en vallen daarom in verschillende prijsklassen. Schaf niet meteen de goedkoopste variant aan, maar kijk goed naar de kenmerken van het product. Het is namelijk belangrijk dat de eigenschappen van de tape aansluiten bij datgene waar je de tape voor nodig hebt. Sommige varianten zijn bijvoorbeeld speciaal geschikt voor het verpakken van zware kartonnen dozen. 


Goedkoop tape laten bedrukken

Goedkoop tape laten bedrukken in grote aantallen

Wist je dat je gebruik kunt maken van onze grote aantallen korting? Al onze tapes zijn namelijk leverbaar in grote oplages. In de meeste gevallen geldt: hoe meer rollen, hoe lager de prijs. Het is voor ons voordeliger als je bedrukte tape in grote hoeveelheden besteld. Op deze manier hoeven wij de bedrukkingsmachine maar één keer in te stellen en dit maakt het mogelijk om goedkoop tape te bedrukken. Houd echter wel rekening met de houdbaarheidsdatum van de tape. Het kan namelijk maar een jaar bewaard worden in een donkere ruimte op kamertemperatuur. Het zou natuurlijk zonde zijn als je de bedrukte tape helemaal niet kan gebruiken. 

Vraag een gratis offerte aan

Ben je benieuwd naar de exacte prijs van het goedkoop tape laten bedrukken? Het is altijd mogelijk om een gratis offerte aan te vragen op onze website. Geef je wensen door via de telefoon of mail en het team van TapePrint gaat gelijk voor je aan de slag. Weet je nog niet zo goed welke soort tape je moet kiezen? Of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij staan namelijk altijd voor je klaar met advies op maat.

Terug
Goedkoop tape laten bedrukken: hier moet je op letten