Hoe bedrukte tape kan bijdragen aan de branding van je bedrijf

07 augustus 2023

Verstuur jij je pakketten nog zonder bedrukte tape? Dan is dit de kans om aan de branding van je bedrijf te werken. Tape zorgt niet alleen voor een veilige verzending, maar het is ook een belangrijk middel voor het creëren van herkenbaarheid en naamsbekendheid. Daarnaast zorgt het ook voor een professionele uitstraling en kan het heel gemakkelijk worden ingezet als marketingtool. Het is dus veel meer dan alleen een functioneel verpakkingsmiddel! De experts van TapePrint vertellen je hoe bedrukte tape kan bijdragen aan de branding van je bedrijf.


PS: profiteer nu van korte levertijden op bedrukt PVC tape! Bestel hier

Bedrukte tape zorgt voor herkenbaarheid

Het verzenden van pakketten met bedrukte tape heeft een aantal grote voordelen. Door het toevoegen van jouw bedrijfsnaam, logo en/of een boodschap worden al jouw pakketten herkenbaar. Dit is handig tijdens het transport; koeriers zien namelijk meteen wie de afzender is van het pakket en het pakket is makkelijker terug te vinden als deze bijvoorbeeld zoek is geraakt. Maar het biedt ook een belangrijke functie voor de ontvanger. Deze ziet namelijk direct dat het pakketje van jou komt.

Het ziet er professioneel uit

Wanneer een pakket goed is verpakt, oogt dit direct professioneel. De klant is namelijk blij als het pakket heel bij hem/haar aankomt. Het belangrijkste is dat het pakket stevig is zodat de inhoud niet snel kan beschadigen tijdens het transport. Maar je kunt jouw verpakkingen nog professioneler maken door er je logo of bedrijfsnaam erop te laten bedrukken. Bedrukte tape laat jouw klanten zien dat je aandacht hebt besteed aan de presentatie en het uiterlijk van jouw pakketten. En dit kan weer helpen bij het verhogen van het vertrouwen. Een boodschap overbrengen

Verpakkingstape kun je laten bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of een boodschap. Door een persoonlijke boodschap of slogan te gebruiken, krijgt de klant het gevoel dat hij/zij een speciale behandeling krijgt. Bovendien kun je er ook aanbiedingen of kortingscodes mee communiceren. Bedrukte tape is daarom een multifunctioneel product!


Verstuur je regelmatig breekbare spullen? Dan kun je voor waarschuwingstape kiezen. Deze waarschuwing zorgt ervoor dat personen tijdens het transport zorgvuldig met het pakket omgaan. Zo verlaag je het risico op beschadigingen.

Duurzaamheid uitstralen met papiertape

Ieder bedrijf is tegenwoordig bezig met duurzaamheid, jouw bedrijf vast ook. Wist je dat bedrukte tape kan bijdragen aan het behalen van je milieudoelen? Tape kan namelijk een milieubewuste keuze zijn. In onze webshop vind je duurzame papiertape. Deze verpakkingstape is gemaakt van papier met een kleeflaag van natuurrubber en kan volledig gerecycled worden. Bovendien zorgt het voor een ecologische uitstraling en kan het ook bedrukt worden met jouw logo, boodschap of bedrijfsgegevens. 
Terug
Hoe bedrukte tape kan bijdragen aan de branding van je bedrijf