Nieuw: afzetlint met eigen logo of bedrukking

28 mei 2020

Onlangs zijn wij gestart met de verkoop van bedrukt afzetlint. Afzetlint is handig als waarschuwingstape maar wordt ook steeds vaker voor andere doeleinden gebruikt. Zoals evenementen, en op bouwplaatsen en parkeerterreinen bijvoorbeeld. Nu is het ook mogelijk om afzetlint te laten bedrukken met je eigen tekst of logo. 

afzetlint

Waarom afzetlint laten bedrukken?

Je bent druk in de weer met de voorbereiding voor je evenement en/of verbouwing. Hierdoor kan het voorkomen dat je iets vergeet. Wat je niet wilt vergeten, is afzetlint om de veiligheid te waarborgen. Er zijn een paar belangrijke redenen waarom je afzetlint zou willen bedrukken. Afzetlint is te gebruiken voor meerdere doeleinden, zorgt voor extra veiligheid, kan buiten gebruikt worden en is voordelig.

Talloze toepassingen

Meestal wordt er op het afzetlint een waarschuwing geplaatst maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Een logo met de naam van het evenement of bedrijf wordt ook vaak gekozen. Op die manier is het voor iedereen duidelijk waarom er bijvoorbeeld een straat is afgezet. Afzetlint wordt ook gebruikt bij ongelukken, tijdelijke parkeerterreinen en bouwplaatsen bijvoorbeeld. Vorig jaar werd afzetlint ook vaak gebruikt om bomen te markeren waar de eikenprocessierups in zit.

eikenprocessierups

Lever je eigen ontwerp aan

Wil je afzetlint laten bedrukken? De meeste klanten kiezen ervoor om een eigen ontwerp aan te leveren. Op de website Bedruktafzetlint.nl kan je direct aangeven hoeveel meter lint je nodig hebt, aan welke specificaties het moet voldoen en hoe de bedrukking eruit moet komen te zien. In 5 minuten geef je je wensen door, en onze drukker gaat aan de slag.

Direct een afzetlint bedrukken met eigen logo?

Bestel wel op tijd, de levertijd op deze rollen bedraagt circa 4 weken. Het bedrukken en bestellen van je eigen afzetlint was nog nooit zo eenvoudig!

Bezoek onze aparte website om te bestellen: https://www.bedruktafzetlint.nl/Terug
Nieuw: afzetlint met eigen logo of bedrukking