Nieuwe Social distancing-tape benadrukt 1,5 meter afstand

27 maart 2020

De overheid verplicht ons om zoveel mogelijk thuis te blijven en 1,5m afstand van elkaar te houden. Dit wordt ook wel de social distancing genoemd.

Deze 1,5 meter afstand blijkt voor veel mensen een uitdaging te zijn: hoe ver is dat nou eigenlijk? Daarom hebben we speciale 'social distancing tape'
ontwikkeld.

Een tape met duidelijke boodschap en weergave van de afstand; perfect voor gebruik in winkels, supermarkten, etc . 

Afstand houden is van levensbelang

Dat de overheid ons aanraadt om afstand te houden en binnen te blijven is nog nooit voorgekomen, dat toont aan hoe belangrijk het is. We kunnen allemaal ons steentje bijdragen door minimaal 1,5 m afstand van elkaar te houden. Hiermee voorkomen we indirect verdere verspreiding van het coronavirus.

Social distancing-tape

Duidelijke tape met een boodschap

De tape heeft een felgele kleur met daarop de duidelijke waarschuwing: “1,5 meter afstand houden a.u.b.” met daarnaast een vlak van 0,5 meter aangegeven. Daarmee is de tape niet alleen een uitstekende reminder van de maatregelen die op dit moment gelden, maar ook ideaal als ‘meetlint’ om mensen te wijzen op de juiste afstand.

Daardoor is de tape ideaal voor de winkels en supermarkten die op dit moment nog geopend zijn.

Social distancing-tape

Gratis rol 'social distancing tape' bij elke bestelling

De ‘Social Distancing tape’ is al vanaf 1 rol te koop bij Tapeprint.eu. Als je een bestelling plaats voor ‘gewone’ bedrukte tape met bedrijfslogo, doen we er 1 rol gratis ‘social distancing tape’ gratis bij om de boodschap zoveel mogelijk te verspreiden.


Terug
Nieuwe Social distancing-tape benadrukt 1,5 meter afstand