Tapekwaliteit

PVC meest gekozen

Kwalitatief de beste tape met de mooiste en de meest veelzijdige drukresultaten. Hij is geschikt voor allerlei ondergronden, zoals karton en kunststof, rolt geluidsarm af, kleeft uitstekend en kan met de hand gescheurd worden. Bedrukte PVC tape is daarom favoriet bij de meeste klanten.
 

PP-Hotmelt

PP hotmelt tape is makkelijk afrolbaar en hecht makkelijk en snel. Hij is geschikt voor zowel lichtere als zwaardere verpakkingen. Hij maakt wel meer lawaai bij het afrollen dan PVC en laat zich ook iets minder makkelijk bedrukken. De tape is het beste verwerkbaar bij een temperatuur boven 5°C.

PP-Acryl

PP Acrryl tape is een tape die beter hecht naarmate hij langer zit. Hij maakt weinig lawaai bij het afrollen waardoor het een fijn product is om mee te werken. De tape is geschikt voor de wat lichtere verpakkingshandelingen en heeft minder bedrukkingsmogelijkheden dan PVC.

Papiertape

Een soepele tape die makkelijk is in gebruik. Papiertape is makkelijk af te scheuren. De natuurrubber lijmlaag kleeft uitstekend. De papiertape is wat minder sterk dan de overige tapesoorten, maar nog steeds een prima alternatief. De soepelheid is een groot voordeel.