TapePrint en het Corona virus

17 maart 2020

Beste heer, mevrouw,

Allereerst hopen wij natuurlijk dat je nog gezond en fit bent.

Gezien de actuele situatie rondom het corona virus, vinden wij het belangrijk om u te informeren over de stand van zaken binnen TapePrint.

Ons zorgvuldig samengestelde Corona Crisis Team, monitort dagelijks nauwlettend alle ontwikkelingen om, indien noodzakelijk, snel bij te kunnen sturen. 

Op dit moment zijn wij nog volledig operationeel. Kantoorpersoneel werkt grotendeels vanuit homeoffice, en de productie is opgedeeld in 2 ploegen met tussendoor een uitvoerige ontsmetting van alle gebruikte machines en materialen. Verder worden alle voorgeschreven hygiënemaatregelen door alle medewerkers in acht genomen. Op deze manier doen wij er alles aan om de gezondheid van onze medewerkers optimaal te beschermen, en daarbij onze continuïteit zo goed mogelijk zeker stellen.

De voorraad van onze grondstoffen is extra aangevuld. Op die manier loopt onze productie geen vertraging op, mocht er door welke reden dan ook tijdelijk geen goederenontvangst kunnen plaatsvinden. Contact met onze toeleveranciers onderhouden we nu nog intensiever dan “gewoonlijk”.

Zoals het er nu voorstaat, zult u weinig tot geen veranderingen merken in onze producten, service of levertijden. Wij zullen u uiteraard zo snel mogelijk informeren als de situatie verandert.

Voor uw collega’s en families wensen wij dat ze gezond blijven en dat we collectief de krachten zullen bundelen om deze crisis te doorstaan.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, staan wij natuurlijk graag voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,

Team TapePrint

 

Laatste update:  17-3-2020,  07:37:43


Terug
TapePrint en het Corona virus