Verpakkingstape met logo bestellen: zo werkt het

16 juni 2022

Zoek je een snelle en voordelige manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten? En verstuur je toevallig ook regelmatig pakketten? Dan is verpakkingstape met logo geschikt voor jou. Door tape te personaliseren maak je je verpakkingen herkenbaar en uniek. Of je nu een grote bestelling wilt plaatsen of maar enkele rollen wilt bestellen; wij leveren verpakkingstape in grote én kleine oplagen. Tijdens het bestelproces kun je je logo uploaden en dan gaan wij voor je aan de slag. 

Waarom bedrukte tape?

Of je nu net begonnen bent als ondernemer of al een groot klantenbestand hebt opgebouwd: naamsbekendheid is en blijft belangrijk. Een eenvoudige manier om je bedrijf op de kaart te zetten is door verpakkingstape met logo aan je pakketten toe te voegen. Dit is weer eens wat anders dan stickers. Wanneer de klant het pakket van de bezorgdienst ontvangt, ziet hij of zij meteen van wie het pakket komt. Bovendien is bedrukte tape niet alleen een geschikt communicatiemiddel, het biedt natuurlijk ook functionele voordelen. Door een pakket af te sluiten met tape ben je verzekerd van een veilige verzending. Verpakkingstape met logo bestellen: zo werkt het

Verpakkingstape met logo zorgt voor veiligheid en herkenbaarheid. Wil je graag tape met je eigen logo bedrukken? Tijdens het bestelproces op TapePrint kun je je logo eenvoudig uploaden en verzenden. Je doorloopt de volgende stappen. 


  1. Kies het geschikte materiaal: kies eerst het materiaal van de tape. Je kunt kiezen uit vier soorten tape: PVC, PP Hotmelt, PP Acryl en papiertape. PVC is kwalitatief de beste tape met de meeste bedrukkingsmogelijkheden, maar papiertape is een goed ecologisch alternatief. 
  2. Upload je logo: upload vervolgens je logo op de website. We ondersteunen de volgende bestanden: eps, ai, PDF en cdr v.13. Ervaar je problemen met het uploaden? Bekijk dan de richtlijnen voor verpakkingstape bedrukken of neem contact met ons op. 
  3. Kies de gewenste tapekleur: vervolgens kies je de gewenste tapekleur. Maak een keuze uit wit, bruin/havana en transparant.
  4. Het aantal rollen: bestel het aantal rollen tape dat je nodig hebt. We drukken ook in kleine oplages van slechts 36 rollen.

Logo en boodschap 

Naast het bedrukken van verpakkingstape met je eigen logo kun je ook een bepaalde boodschap, instructie of code toevoegen. Het is mogelijk om dit zelf te ontwerpen, maar onze tapeontwerpers helpen je hier ook graag bij. Zij weten precies waar ze op moeten letten en helpen je graag bij het creëren van het perfecte tapeontwerp. Wil je verpakkingstape met logo bestellen? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 


Terug
Verpakkingstape met logo bestellen: zo werkt het