Meer informatie over PVC-tape

02 januari 2020

Eigenlijk kan je alle gewenste soorten tape door ons laten bedrukken. Maar de meest gekozen variant is toch wel PVC tape. We leggen je graag uit wat de voordelen en redenen zijn waardoor de meeste mensen kiezen voor PVC als materiaal wanneer het gaat om bedrukte tape. Dit artikel is ook een vervolg op ons vorige artikelDe materialen

Het materiaal PVC heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het uitstekend geschikt is om te bedrukken. PVC tape is bovendien ook eenvoudig af te scheuren en wordt daardoor veel gebruikt voor het verpakken van pakketjes. PVC is een kunststof materiaal waardoor het lang goed blijft, flinterdun te maken is en eenvoudig te bedrukken is.

De toepassingen

PVC tape wordt vrijwel overal gebruikt om pakketten in te pakken. Het is zelfs het meest gebruikte materiaal wanneer het gaat om bedrukte tape. PVC tape kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het materiaal is uitstekend te bedrukken omdat je details goed kan weergeven en een hoge kleurintensiteit kan behalen. 

Het bedrukken

Voor het bedrukken is PVC-tape ideaal. Het is stevig, geschikt voor binnen en buiten en het hoeft bovendien niet duur te zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat je logo en of tekst goed duidelijk wordt weergegeven. Daar kan je met bedrukte PVC tape vanuit gaan.


Ook handig

PVC tape is overigens ook goed te gebruiken in een tapedispenser. Hiermee kan de bedrukte tape gemakkelijk afscheuren op het gewenste formaat. Als je regelmatig tape nodig hebt om pakketjes dicht te maken, is een tapedispenser  zeer handig. Terug
Meer informatie over PVC-tape