Welke tape dispenser heb ik nodig?

09 maart 2022

Pak je meerdere pakketten in op een dag? Dan heb je een tape dispenser nodig. Deze zorgt ervoor dat je een stuk sneller en zuiniger werkt. Je gebruikt namelijk precies de hoeveelheid tape die je nodig hebt. En je hoeft dus ook nooit meer je tanden te gebruiken wanneer de tape niet wil scheuren; handig, toch? Er zijn een hoop verschillende tapedispensers met allemaal een andere maat en handeling. Maar welke dispenser kun jij nu het beste gebruiken?

Sluit dozen makkelijker met een tape dispenser

Wil je graag bedrukte tape bestellen? Dan adviseren we om ook een tape dispenser aan te schaffen. Of je nu particulier of zakelijk pakketten verstuurd, een dispenser maakt je leven een stukje makkelijker. Binnen enkele seconden sluit je een verpakking, zonder eerst het begin van de rol te vinden. Een tape dispenser is altijd klaar voor gebruik en zorgt ervoor dat je pakketten veilig en goed verpakt de deur uitgaan. 

 

Lees hier hoe je een tape dispenser gebruikt. 

Hier moet je op letten bij het kopen van een tape dispenser

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een tape dispenser. Deze moet namelijk niet alleen goed in de hand liggen, maar ook de taperol moet er goed inpassen.

  • Maten

De standaard tape dispenser is geschikt voor het afrollen van PP Acryl of PVC verpakkingstape. Maar er zijn ook grotere maten die gebruikt kunnen worden voor tapes met een grote kern. 

  • Meerdere rollen

Er zijn tape dispensers verkrijgbaar waarbij u één, twee, drie of vier tapes tegelijkertijd kunt gebruiken. Erg handig als u meerdere soorten bedrukte tape met elkaar wilt combineren.

  • Handvat

Verpak je tientallen pakketten per dag? Dan moet de dispenser wel goed in de hand liggen. Schaf een dispenser met een ergonomisch handvat aan, zodat het afrollen nog makkelijker wordt. 

Beveiliging van de dispenser

Tape dispensers bevatten mesjes om de tape eenvoudig en snel te snijden. Je hoeft echter niet bang te zijn voor ongelukken. In de meeste gevallen kunnen de mesjes met een druk op de knop worden weggetrokken. Dit voorkomt verwondingen, maar ook blijft het mes langer scherp. Bovendien bevatten diverse modellen een antisliphandvat. Je hand kan dus niet snel wegglijden. Deze veiligheidsvoorzorgsmaatregelen zijn genomen bij vrijwel alle tape dispensers. 

Heb je een eigen bedrijf en wil je meer herkenbaarheid creëren? Laat je tape dan bedrukken! Tape is namelijk hét visitekaartje van je bedrijf. We helpen je graag bij het maken van een ontwerp.Terug
Welke tape dispenser heb ik nodig?